Hazai helyzet III. /Ahogy én látom/

1.) Bevezetés: A témára való ráhangolódás.

2.) Tárgyalás:  1.) Dr. Drábik János a magyar gazdaság és világgazdaság érthető összefüggései és megoldási ötletek. 2.) A pénz mint adósság. 3.) Töri korrepetáció. 4.) Csőd előtt a magyar gazdaság -Beszél a Magyar Néppárt elnöke. Hírháttér TV.

3.) Befejezés: néhány kérdés és a VÉLETLEN.

 

Bevezetés: Ahhoz, hogy megérthessük az országunk és a világ helyzetét, nem csak a őseink történelmét kell megismernünk, de az országunk gazdasági és anyagi helyzetével is tisztábban kellene látnunk. Ebben Dr. Drábik János (szerkeztő, filozófus, jogtanácsos, csellista, stb...) lesz segítségünkre, aki többekközött az Uzsoracivilizáció szerzője is. 

 

2/1. Dr. Drábik János a magyar gazdaság és világgazdaság érthető összefüggései és megoldási ötletek.

 
Dr. Drábik János - fix.tv interjú 1/5

Dr. Drábik János - fix.tv interjú 2/5

Dr. Drábik János - fix.tv interjú 3/5

Dr. Drábik János - fix.tv interjú 4/5

Dr. Drábik János - fix.tv interjú 5/5

2/2. A pénz mint adósság.   

 

A Pénz Mint Adósság - 1/5

 

A Pénz Mint Adósság - 2/5

 

A Pénz Mint Adósság - 3/5

 

A Pénz Mint Adósság - 4/5

 

A Pénz Mint Adósság - 5/5

2/3. Töri korrepetáció. 

 

Töri korrepetáció

 

Töri korrepetáció


2/4. Csőd előtt a magyar gazdaság -Beszél a Magyar Néppárt elnöke. Hírháttér TV.


Csőd előtt a magyar gazdaság

Hírháttér TV+MNP

Befejezés: Ezek szerint a magyar gazdaságot szándékosan teszik tönkre? Szándékosan és tervezetten tesznek minket "földönfutóvá"? Miért nem cselekszenek a mi érdekeink szerint azok az emberek akiket elvileg mi választottunk meg??? Tényleg van olyan eszme szerint élő nép akik a tőke, média, mamutvállalatok mögé bújva Nagytestvérként mindent lekontrollálnak és irányítanak, manipulálnak? Nincs semmilyen összefüggés igaz? A politikában résztvevők sem fújnak egykövet semmilyen vallási-jogi társasággal sem??? Ugye nem??? A média sem hazudik neked ugye? Aminek nagy része az ő kezükben van?

...és te még hiszel ezeknek a kedves, mosolygós... embereknek??? Hiszel az Ő mesélyükben??? (Akik kalapban állnak az "istenük" előtt?) Ráadásul ha igazat mondasz, lehet, hogy rádsütik a rasszista jelzőt. Aztán mehetsz a börtönbe! Vagy belédlőnek valamely tüntetésen, no meg készül rólad is egy akta... No meg azután jóformán telefonálni sem tudsz majd annálkül, hogy le ne halgatnának. Egyébként, szerinted véletlenül parkoltak oda a rendőrök ahova parkoltak?


Dohány utcai rendőri készültség, szabad téri terrormúzeum

EZ MIND VÉLETLEN. HÁT PERSZE!

"Aki nem hiszi, járjon utánna!" (A népmeséink legalább nem hazudnak!)

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő