Üdvözöllek!   (Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll.)

  

Az oldal céljai:

-A Magyar történelem és kultúra egy részét tárgyalni, kérdéseket feltenni és elgondolkodtatni!

-Ismeretterjesztő és szórakoztató tartalom közlése,  érdekes dolgokat közlő rovatokat indítani.

-Lehetőséget nyújtani az idelátogatóknak a véleménynyilvánításra. (A remek dolgokat, meglátásokat természetesen csatolom a már meglévő írásokhoz.)

-ELGONDOLKODTATNI, FELÉBRESZTENI, RÁÉBRESZTENI ARRA, HOGY EGYFAJTA MÁTRIXBAN ÉLSZ. Ha hiszed ha nem...

----------------------------------------------------

AKTUÁLIS:

  
II. Magyar- Madjar törzsi találkozó Kurultay


Egy TV-adás amiben ÉRDEMLEGESEN foglalkoznak a cigánykérdéssel

--------------------------------------------------

Saját jegyzet:

FORRÁS IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL + SOK ÉRDEKES TARTALMÚ LETÖLTHETŐSÉG EGY HELYEN!


Előadó: Dr. Varga Tibor

"...Magyarország nem szabad... Nem engednek minket hozzá a történelmünkhöz... ...és így lehet az, hogy 100 év utánn alig tudják páran azt, hogy mit jelent a következő rövid idézet.
PL.: /Ady Endre/

"Góg és Magóg fia vagyok én,
Hiába döngetek kaput, falat
S mégis megkérdem tőletek:
Szabad-e sírni a Kárpátok alatt?..."

Góg és Magóg a szkíta származástudatra utalnak vissza!
Ady még ismerte Nagy Sándor Szír legendáját. Melyben: Nagy Sándor elérkezik a Kaukázuson keresztül a Dariel szoroshoz, ahonnan nagy zajt hall és a vezetőjétől kérdezi, hogy mi ez a nagy zaj. A vezetője elmondja neki, hogy ez a hunok vérszomjas népének a hangja, akikről meg van jósolva, hogy amikor eljön a világvége, akkor előjönnek ebből a szorosból és elpusztítják a bűnös népeket. Nagy Sándor egyből hivat 3000 rézművest és 3000 kovácsot és egy hatalmas nagy kaput kovácsoltat, amivel befalazza a hunokat. Egyébként arab forrásokban is szerepel ez a kapu, még az is, hogyan őrzik. A kapura pedig ráraknak egy táblát, hogy "Emőgött a kapu mögött laknak a hunoknak a vérszomjas népei, akik a világ végén előjönnek ezen a kapun és elpusztítják a bűnös népeket, majd visszatérnek... és 944 év múlva újra előjönnek és egy hun király fog uralkodni az egész földkerekségen.

Ha nem ismerjük ezt a történetet, akkor Adyt sem érthetjük meg.
Nem tudom, hogy érthető-e?

Kétségtelen tény, hogy ősi nép vagyunk..."

Ez meg a magánvéleményem: Mégsem ezt tanítják és mégkevésbé a gondolkodás fontosságát. Így lehetséges az, hogy megfosztanak embereket a multjuktól, hagyományaiktól... és olyan felnőttek kerülnek ki az életbe, akiket ezek hiánya miatt úgy vezetnek meg ahogy akarnak. Ez az az embertípus aki a cenzúrázott Tv-ből tájékozódik, cenzúrázott újságokat olvas és azzal sincs tisztában, pl. hogy a magyar kódexet újra lefordították és a kedves MTA nem fordította le megfelelő mértékben, sőt olyan részek is voltak, amiket le sem fordítottak! Én már olvastam és tudok + egyéb érdekes dolgokat is!  Ráadásul ahol a kaput megemlítik, ott sem utalnak az eredetére, nehogy elkezdj kutatni! Nem hiszed el? Akkor klikk ide! 

Te is tudsz ezekről??? Ha nem adok egy kis útmutatást!

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő